Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Presa termica Stahls Hotronix Air Fusion

0 stars: 0.00 din 0 pareri

26000 lei Lei
Brand
STAFIQ
Out Of stock
Descriere
Vedeta gamei Stahls este presa Hotronix Air Fusion, care se remarca prin solutii inovatoare, fiind Singura Presa din Industrie care are Presiune Ajustabila Automata. Punctul forte al acestei prese il reprezinta manevrabilitatea usoara, sigura, precisa si rapida. Presa se roteste automat in lateral - facilitand incarcarea rapida - si revine la pozitia initiala printr-o simpla apasare a pedalei de picior - incorporata in stativul conceput reglabil. Aceste calitati o fac ideala pentru companii cu un volum mare de lucru, oferind un grad maxim de eficienta.

Hotronix Air Fusion este singura presa cu auto-deschidere si auto-rotire de acest gen cu functii brevetate si inovatoare proiectate pentru a creste volumul de productie si a reduce oboseala operatorului. Excelenta pentru volum mare si decoratori specializati, precum si pentru orice persoana care este in cautarea celei mai simple si eficiente modalitati de tiparire prin transfer termic.
Puteti programa in prealabil pana la patru setari diferite de presiune si timp. Trebuie doar sa apasati un buton si presiunea se va regla automat pe baza grosimii articolului de imbracaminte. Trecerea de la imprimarea tricourilor burnout la imprimarea jachetelor cu captuseala din lana nu a fost niciodata mai simpla.
Setati digital timpul, temperatura, si chiar presiunea de la ecranul tactil (ecran tip Touch-Screen). Setarile de timp duale pentru aplicatii in doua etape, programele presetate, modul de repaus pentru economisirea energiei si contorul ciclului de productie sunt doar cateva dintre numeroasele functii disponibile.
Pentru un spatiu de lucru sigur, presa este protejata impotriva caldurii care ofera in acelasi timp posibilitatea de operare sigura de catre operator, cu ambele maini. Indiferent de inaltime, operatorul presei poate ridica sau cobori presa termica la nivelul confortabil pentru un mediu de lucru perfect ergonomic.
Air Fusion? este singura presa cu platan inferior care poate fi ?imbracat? liber, fara niciun obstacol. Modul de proiectare a deschiderii simplifica plasarea articolelor de imbracaminte pe presa si rotirea lor, din fata spre spate sau de pe parte pe alta, pe masura aplicarii elementelor grafice.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura