Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Instrument Cricut Fine Debossing Tip + Quickswap Housing

0 stars: 0.00 din 0 pareri

190 lei Lei
Brand
CD
Out Of stock
Descriere
Adaugati lustruire profesionala si eleganta ridicata mestesugurilor din hartie.
Pentru a crea modele clare si detaliate in relief, pur si simplu insurubati acest sfat pe carcasa QuickSwap si spuneti-i Cricut Maker sa Du-te!
Spre deosebire de foldere, care va blocheaza intr-un design specific, aceasta minge de decofrare rulanta, cu o gama mai larga de miscare, va ofera libertate de a personaliza, personaliza si proiecta cu o complexitate incredibila.
Faceti o felicitare de nunta dimensionala, va multumesc cu monograma sau adaugati flori la cutiile de cadouri, etichete si multe altele. Creeaza un efect uimitor asupra cartonului de hartie, hartiei acoperite, hartiei stralucitoare si sclipitoare, cartonului de hartie, tufelor si mult mai mult Pentru utilizare cu aparatele Cricut Maker.
Extindeti-va colectia de instrumente Cricut Maker cu o varietate de sfaturi QuickSwap. Trebuie doar sa schimbati sfatul de debossing fin cu orice alt sfat QuickSwap, inclusiv varful de gravat, lama ondulata, rotile de marcare si lama perforata - cu mai multe pe drum.
Personalizati proiectele cu modele clare, detaliate, pro-nivelate - nu sunt necesare foldere! Numai pentru masinile Cricut Maker. Include carcasa QuickSwap .
Debosati orice design doriti, inclusiv flori decorative, modele, monograme, sigle, sigilii si multe altele. Perfect pentru carton, carton cu folie, carton cu folie, tabla kraft din folie, tabla cu afis, tabla kraft, tufa si multe altele, bila cu role din ceramica.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura