Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cricut pentru biguit Combo

0 stars: 0.00 din 0 pareri

380 lei Lei
Brand
2005105
Out Of stock
Descriere
Uneltele pentru biguit (Scoring Wheel) Cricut sunt special concepute pentru echipamentele Cricut Maker avand posibilitatea de a suporta de pana la 10 ori mai multa presiune decat Scoring Stylus ; aceste doua instrumente - Scoring Wheel si Double Scoring Wheel - faciliteaza crearea unor linii de big perfecte in materiale subtiri. , materiale de hartie groase si laminate.

Datorita designului patentat al uneltei, Scoring Wheel, utilizata in plotterul creativ Cricut Maker, creeaza biguri perfecte.
Utilizati acest lucru pentru a proiecta orice, de la felicitari si cutii de cadouri la opere de arta, decoratiuni interioare si multe altele.
Unealta - Scoring Wheel va permite sa obtineti o linie de big simpla si bine definita - perfecta pentru materiale subtiri, nelaminate, precum hartie creponata, carton subtire.
Double Scoring Wheel creeaza doua linii de big adanci si paralele - exact ceea ce aveti nevoie pentru materiale mai groase, cum ar fi cartonul.
Carcasa QuickSwap - permite schimbarea rapida a varfurilor.

Carcasa de actionare a acestui instrument are un capac din plastic deasupra angrenajului din partea superioara a carcasei. Va recomandam ca acest capac sa fie inchis in timpul lucrului pentru a preveni accidentele.

Compatibil numai cu Cricut Maker.

Pachetul contine:

Scoring Wheel (Tip 01)
Scoring Wheel Double (Tip 02).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura