Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Lama de perforare de baza + carcasa QuickSwap (2007450)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

190 lei Lei
Brand
2007450
Out Of stock
Descriere
Obtineti ruptura perfecta rapid si fara efort, cu taieturi precise de perforare pentru o mare varietate de proiecte. Pentru a crea linii uniforme, fin perforate pentru orice design, trebuie doar sa fixati acest varf pe carcasa QuickSwap si sa spuneti Cricut Maker-ului dvs. sa "Mergeti!" Liniile de perforare uniform distantate permit ruperea curata si uniforma, fara a fi nevoie sa se plieze in prealabil - deosebit de bune pentru formele cu curbe.

Perfect pentru pagini de brosuri detasate, bilete de tombola, jurnale de casa sau pentru orice proiect care necesita o rupere curata. Pentru utilizare cu aparatele Cricut Maker. Extindeti-va colectia de instrumente Cricut Maker cu o varietate de sfaturi QuickSwap.

Doar inlocuiti lama de perforare de baza cu orice alt varf QuickSwap, inclusiv varful de gravat, varful de gravat, rotile de marcare si lama ondulata - cu mai multe pe drum. Lama de perforare de baza, dinti de 2,5 mm / goluri de 0,5 mm. Creati rupturi perfecte si indepartate usor folosind hartie, carton, acetat, carton si multe altele. Numai pentru aparatele Cricut Maker. Include carcasa QuickSwap. Faceti bilete de tombola, etichete, felicitari detasabile, cupoane cadou, calendare de advent, papusi de hartie si multe altele. Perfect pentru hartie, carton, spuma, acetat, folie, tesaturi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura