Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Presa termica Secabo TC7 Lite 40cm x 50cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5090 lei Lei
Brand
109.007.23
Out Of stock
Descriere
Cele mai bune performante si confort ridicat cu seria Secabo LITE - Cu aceasta noua dezvoltare a presei cu comutare de succes Secabo TC7, Secabo lanseaza un sistem modular profitabil care deschide o serie de noi posibilitati pentru utilizatori. Un plus in flexibilitate datorita componentelor usor de schimbat, pe scurt un produs de baza cu optiuni excelente de upgrade. Noile modele LITE au astfel avantajul de a putea moderniza placile de baza individuale sau placile de incalzire, dupa cum este necesar, intr-o maniera economica si de a schimba usor componentele.

Presa de transfer TC7 LITE de la Secabo este o presa de comutare modulara cu deschidere automata. Utilizatorul nu trebuie sa astepte langa presa in timpul transferurilor, dar poate desfasura alte activitati. Dupa expirarea timpului setat, presa se deschide automat si anunta acest lucru cu trei secunde inainte printr-un semnal acustic. Procesul de presare poate fi intrerupt in orice moment prin apasarea unui buton - de exemplu pentru prepresarea textilelor. Temperatura si timpul de apasare sunt preselectate convenabil printr-un controler digital. Presiunea de presare este setata printr-o roata mare de pe partea superioara a placii de incalzire.

Presa de caldura TC7 LITE, cu o suprafata de lucru de 40cm x 50cm, are o placa suplimentara de acoperire pe placa de incalzire pentru a proteja utilizatorul de arsuri.

Constructia TC7 LITE este complet modulara, unitatea de control, placa de incalzire, placa de baza si cadrul de baza pot fi demontate si schimbate in cativa pasi simpli. Acest lucru permite, de asemenea, utilizarea altor placi de incalzire, de exemplu.

Presele de transfer LITE ofera tot ceea ce face ca transferurile textile cu Secabo sa fie atat de convenabile. Toate aplicatiile profesionale ale proceselor obisnuite de transfer la cald, cum ar fi folii flocate, folii flexibile, sublimare, InkJet-Flex etc. sunt desigur posibile. Secabo TC7 LITE poate fi echipat optional cu placi interschimbabile in diferite formate - inclusiv o placa de baza cu membrana, un sistem de schimbare rapida, precum si o extensie de glisare pentru utilizare ca presa pentru placi duble.

In plus, cu TC7 LITE aveti si posibilitatea de a face upgrade la seria noastra Secabo TC-SMART.

Presa de transfer se deschide automat dupa ce timpul a trecut
Controler digital pentru temperatura si timp
Temperatura (max. 250C) si timpul reglabile pe controler prin tastele sageti
Design modular, componentele pot fi schimbate cu usurinta
Upgrade la versiunea Secabo SMART posibil in orice moment
Presiune de contact usor reglabila
Placa de incalzire de inalta calitate cu placa de protectie suplimentara
Potrivit pentru toate procesele obisnuite de transfer
Poate fi echipat ulterior cu accesorii precum placi interschimbabile, extensie de glisiere sau placa de incalzire cu membrana pentru o productivitate si mai mare.
Dimensions open 43cm x 93cm x 74cm
Dimensions closed 43cm x 57cm x 75cm
working area 40cm x 50cm
scope of delivery Mechanical base, heating plate and base plate,
LITE Controller Box, C13 cold appliance connection cable, tools, operating instructions.
pressure setting the heating plate can be adjusted with a hand reel
max. downforce 250 g/cm
max temperature 225 C
maximum time preset 999 s
max. clam angle 40
power supply AC voltage 230V / 50Hz - 60Hz, 1.8kW
environment +5C - +35C / 30% - 70% humidity
Options Quick change system, various interchangeable plates,
Slide extension, membrane base plate,
TB7 Thermobase
weight without packaging 42,00 kg
weight with package 46,00 kg
Brand Secabo.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura