Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Material de transfer Silhouette Vinil Haine Glow in the dark

0 stars: 0.00 din 0 pareri

84 lei Lei
Brand
HEAT-9SM-GITD
Out Of stock
Descriere
Creati imbracaminte unica, care straluceste atunci cand luminile se sting, cu Materialul de transfer termic Glow-in-the-Dark. Materialele au o suprafata neteda, cu profil redus.
Materialul de transfer de caldura este un material de film care are un suport adeziv activat la caldura, astfel incat se poate lipi permanent pe tesatura. Aceasta inseamna ca poate fi aplicat pe diferite suprafete din material textil, cum ar fi tricouri, tricouri sau genti. Excelent pentru crearea de articole de imbracaminte personalizate, Heat Transfer Material este un material cu aspect profesional care creeaza proiecte de inalta calitate.
Materialul de transfer termic poate fi incarcat direct intr-o masina de taiat Silhouette si nu necesita utilizarea unui covoras de taiat. Materialul de transfer termic include propria sa captuseala de transfer, deci nu este necesara nicio banda de transfer.

Culoare suprafata: nuanta alb-verde (in conditii normale de iluminare) / stralucire verde (in intuneric dupa expunerea la lumina)
Dimensiune: 22.9cm x 61.4cm
Grosimea materialului: 0,3 mm
Format material: rola
Suport adeziv: adeziv activat la caldura
Suprafata imprimabila: Nu
Trimite mesaj
Din Gura in Gura