Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Presa operare manuala Stahls Maxx Clam 38x38cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5670 lei Lei
Brand
STMax38
Out Of stock
Descriere
Maxx Clam este o presa cu operare manuala, foarte usor de utilizat, atat datorita display-ului digital, care permite reglarea temperaturii si a timpului, cat si a termostatului computerizat.
Placa superioara flotanta, rama de lucru din otel si presiunea inalta la care opereaza presa asigura o calitate excelenta pentru personalizarea diferitelor aplicatii, indiferent daca operatorul este incepator sau avansat.

Aceasta presa are un unghi de deschidere foarte mare, ceea ce o face ideala pentru plasarea simpla si fara risc a articolelor de imbracaminte. Este excelenta pentru orice afacere orientata sa comercializeze personalizari prin transfer termic, deoarece genereaza produse finale de calitate superioara la un cost redus.

Presele din Gama MAXX, se diferentiaza prin unghiul mare de deschidere al platanelor, care ofera o pozitionare sigura si fara riscuri a textilelor in procesul de termotransfer.

Pe langa usurinta in utilizare, presele din gama MAXX se remarca printr-un raport calitate -pret imbatabil.

CARACTERISTICI:

Unghi mare de deschidere a platanelor = pozitionare sigura si fara riscuri a textilelor
Display digital pentru setare timp si temperatura
Platan superior acoperit cu un strat din teflon

NOU! Acest model este compatibil cu Platanul inferior incalzit (o inovatie STAHLS revolutionara in industria personalizarilor de textile)

Nota. Pentru a completa oferta de prese termice din gama MAXX, producatorii STAHLS au conceput o presa special pentru personalizarea sepcilor, cu dimensiunea 16 x 9cm - Putere: 500 Watt, 220 V sau 240 V

Presa termica cu deschidere manuala

Afisaj digital temperatura si timp
Platane interschimbabile
Garantie 30 ani pe elementul de incalzire
Garantie 2 ani pentru produs

Dimensiune 38x38cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura